Demana’ls a la teva llibreria de confiança.

Historia de las series fa un recorregut de l’evolució de les sèries des del su origen fins avui per entendre el fenomen actual. Una evolució que inclou les produccions en directe dels anys 40, la creació dels gèneres fundacionals dels anys 50 i la seva ràpida expansió als 60, 70 i 80, els primers fenomens de culte als anys 90, la revolució de l’HBO i els nous rumbs i formes narratives que s’han explorat en els darrers anys.

Series de culto és un llibre que analitza el fenomen de les sèries actual. Comença amb un assaig per entendre l’explosió creativa que hem viscut en els últims anys. A continuació, presenta una tria de sèries que representen aquesta excel·lència. Es tracta d’un total de 100 recomanacions que funcionen també com una guia per a gourmets de les sèries i que recull totes les joies descobertes en una dècada exercint com a crític.

J.J. Abrams: la teoría de la caja analitza la figura de J.J. Abrams com a creador, explorant en profunditat Lost, Fringe, Alias, Star Wars, Star Trek, Súper 8 i Misión Imposible, entre d’altres, i trobant les claus per entendre al guionista que ha fet del misteri el seu segell com a autor i també fent un retrat d’una persona apassionada que ha sabut transmetre al públic el seu amor per les incògnites.

La vida según Sheldon és un estudi de personatge en clau d’humor que analitza la seva personalitat i al mateix temps es pregunta com pot ser que, malgrat les seves excentricitats evidents, sigui el més estimat de The Big Bang Theory i un dels més divertits de les sèries dels últims anys. A partir dels millors moments de la sèrie i frases del personatge, fa un anàlisi acurat i alhora divertit de Sheldon Cooper.

Descifrando el misterio de Perdidos és un llibre que analiza les claus del fenomen de Lost al mateix temps que explora els misteris de l’illa i aprofundeix en les teories que envolten una sèrie que s’ha convertit en un fenomen global.

Actualment es troba descatalogat.